"Az ember legnagyobb hatalma a választás lehetőségében rejlik."
Joseph Murphy

Nemes Oktatási és Innovációs Nonprofit Kft.

  

HírlevélHTML formátum?

Céginformáció

FELNŐTTKÉPZÉSI NYILVÁNTARTÁSI SZÁMUNK:
00055-2010


 

INTÉZMÉNYAKKREDITÁCIÓS LAJSTROMSZÁM:
AL-2333


Facebook oldalunk


M I N Ő S É G P O L I T I K A I   N Y I L A T K O Z A T

 

A Nemes Oktatási és Innovációs Nonprofit Kft. küldetése: a felnőttképzés és az iskolarendszeren kívüli képzés igényeinek magas színvonalú kielégítése, valamint minőségi fejlesztőmunka elősegítése, a szak- és felnőttképzést érintő reformprogramokban való részvétel.

A Nemes Oktatási és Innovációs Nonprofit Kft. vezetése és a felnőttképzésben részt vevő belső és külső partnerei (munkatársak, oktatók) elkötelezik magukat annak érdekében, hogy szolgáltatásunk és tevékenységünk minősége teljes mértékben megfeleljen a törvényi (jogszabályi) előírásoknak és a megrendelői elvárásoknak, gyorsan és rugalmasan alkalmazkodjunk a társadalmi ismeretigény változásaihoz, a Magyar és EU követelményrendszeréhez. Továbbá feladatunknak tekintjük a folyamatos fejlesztés gyakorlata mellett a megbízói (hallgatói) igények minél magasabb szintű kielégítését.

Fontos feladatunk s kihívásnak tekintjük, hogy a térségben szakmai hírnevünket megalapozzuk. Célunk, hogy oktatási, oktatásfejlesztési minőségünk élen tartásával, további fejlesztésével jelenlegi hallgatóink megelégedettségét, potenciális jövőbeli felnőttképzésben résztvevők növekvő létszámát biztosítsuk.

Értékeink:

  • Színvonal
  • Árrugalmasság
  • Vevőorientáció

Cégünk minden munkatársa érti, és tudatosan támogatja a minőségpolitikát (vonatkozó jogszabályok és a szakmai elvárások fontossága), hatékony közreműködést fejt ki annak érdekében, hogy tanfolyamainkat a hallgatók igényei szerinti teljesítsük.

 

Stratégiánk: Szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében beszállítóinkat úgy választjuk meg, hogy a megkívánt minőségszintet folyamatosan biztosítani tudjuk. A minőségirányítási folyamatban társaságunk teljes kollektívája részt vesz. Mindenki elkötelezetten vállalja, hogy saját tevékenységét a fentiek szerint végzi.

A szabályozások betartását az intézmény vezetője maradéktalanul megköveteli, rendszeresen ellenőrzi, és gondoskodik azok folyamatos javításáról, az alkalmazott minőségirányítási rendszer hatékony működéséről.

A vezetés segíti a munkatársak képzését, önképzését, támogatja az innovációs folyamatokat, biztosítja a hatékony munka feltételeit, méri a dolgozók elégedettségét és elismeri a hatékony, eredményes munkavégzést. A vezetés biztosítja a szükséges erőforrásokat és évenként átvizsgálást tart a minőségcélok megvalósítása érdekében.

 

A Minőségpolitikai nyilatkozattal összhangban, a következő hosszú távú működési célokat tűzzük ki:

  • Innovatív, magas munkaerő-piaci értékű képzési kínálat biztosítása
  • A felnőttképzés, emberi erőforrás fejlesztés
  • Kulturált képzési és munkahelyi környezet nyújtása
  • A munkatársaknak kiemelkedő anyagi-erkölcsi megbecsülése

 

Szűcs Imre
ügyvezető